Kort gezegd: IEDEREEN.

Leden: Alle leden van de club kunnen deelnemen aan de clubactiviteiten. Zij zijn via het jaarlijks lidgeld ook verzekerd.

Niet leden: voor de niet-leden organiseren we soms initiatietochten. Zo kunnen zij ook eens ondergrondse verkenning meemaken en indien er interesse is, op die manier lid worden. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd, waardoor men ook verzekerd is. Zonder deze geldige verzekering is een grottocht uitgesloten. Hierop wordt streng toegezien. Heb je interessen in een initiatie speleologie, neem dan even contact met ons op voor verder informatie.

Ook andere verenigingen of (sport)clubs kunnen op deze manier beroep doen op de kennis en ervaring van onze club.

De minimumleeftijd is twaalf jaar en de maximum is ...

Ook jeugdleden, jonger dan 18 kunnen bij ons terecht. Ze worden door de ervaren speleo’s opgeleid tot volwaardige, zelfstandige speleologen binnen de jongerenwerking van het verbond en de club.

Het sporten in groep, de wetenschap, de mooie natuur en het ontdekken van de prachtige ondergrond in een kameraadschappelijke sfeer: als dit jou aanspreekt en je hebt een grote zin voor avontuur en je bent geen “watje”, dan is speleologie misschien ook iets voor JOU !